Appli

blad 20Overzicht applicaties

Naast producten voor de verschillende doelgroepen hebben we een paar basis producten die beschikbaar zijn voor alle doelgroepen. Hieronder een overzicht.

emaganda 

Emaganda is de Single Sign On die alle applicatie's die je gebruikt beheert. Met deze veilige web based single sign on oplossing hoef je maar 1 keer in te loggen met emaganda en kun je daarna gebruik maken van alle Esyst applicatie's die je gebruikt.

swali
Op basis van Swali biedt Esyst een enquêtesysteem dat doeltreffend en overzichtelijk vragenlijsten kan genereren en uitzetten. Heeft u de behoefte onderzoek te doen naar de ontwikkelingen binnen een specifieke groep leerlingen, klanten of relaties? Esyst richt Swali naar uw wensen in en zorgt voor uitgebalanceerde rapportages zodat u antwoord krijgt op de vragen die u heeft.

icurazorg
iCura is een zorgadministratie systeem en regelt alle administratie rondom personeel, uren schrijven, reiskosten vergoeding en dergelijke. Met één druk op de knop kunnen aan het eind van de maand de facturen de deur uit. Door integratie met e-mailprogramma's is iCura een betrouwbare, veilige werkomgeving waarmee organisaties aanmerkelijk efficiënter kunnen werken.

qdesk
Esyst CRM (Customer Relationship Manager) (in ontwikkeling) biedt geïntegreerde marketing, sales, e-commerce en customer support aan bedrijven en instellingen door middel van een inventieve web-interface.

  

Support 

   

Bel: +31 529 - 49 7990

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

webontwerp2a 20

PC overnemen


 facebookklein

Like ons op Facebook!

  twitterklein

Volg ons op twitter


buttons 27

 

Laatste nieuws

buttons 36

 

Zoeken

Er staat veel informatie op deze website, om te vinden wat u zoekt kunt u op drie manieren door de website zoeken:

#Tagcloud gebruiken
Zoekactie uitvoeren
Sitemap bekijken