blad 20Elektronische Leeromgeving (ELO)

moodleEen elektronische leeromgeving (ELO) biedt een overzichtelijke en efficiƫnte manier om ICT in het onderwijs in te zetten. Esyst kan op basis van Moodle de volledige implementatie van zo'n elektronische leeromgeving voor u realiseren.

blad 20Mogelijkheden

Met een ELO heeft uw school altijd en overal alle onderwijsinformatie binnen handbereik. Het maakt flexibel en gestructureerd onderwijs mogelijk, en is uit te breiden met allerlei softwarepakketten, bijvoorbeeld van uitgeverijen. Doordat iedere leerling een eigen inlogmogelijkheid heeft wordt alle informatie gepersonaliseerd opgeslagen. Een ELO biedt de mogelijkheid tot verdieping en verbreding van de lesstof door middel van digitale opdrachten en het opgeven van huiswerk. Door een ELO op maat kunt u lesvakken, onderzoeken, fora en opdrachten genereren voor uw leerlingen. Bovendien kan in de meeste gevallen een koppeling worden gemaakt met uw leerlingvolgsysteem

blad 20Moodle

Door gebruik te maken van het open-source-programma Moodle slaagt Esyst erin een complete maar voordelige oplossing voor u te ontwikkelen. Moodle wordt door meer dan dertig miljoen mensen in ruim tweehonderd landen gebruikt. .

  

Support 

   

Bel: +31 529 - 49 7990

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

webontwerp2a 20

PC overnemen


 facebookklein

Like ons op Facebook!

  twitterklein

Volg ons op twitter


buttons 27

 

Laatste nieuws

buttons 36

 

Zoeken

Er staat veel informatie op deze website, om te vinden wat u zoekt kunt u op drie manieren door de website zoeken:

#Tagcloud gebruiken
Zoekactie uitvoeren
Sitemap bekijken