blad 20Zimbra Emailbeheer

zimbra-logoAltijd en overal uw e-mail, agenda en bestanden raadplegen? Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor interne en externe communicatie, die bovendien te combineren is met mobiele apparaten op basis van Google Android en Apple? Wij richten Zimbra zo voor u in dat u overzichtelijk en efficiënt kunt communiceren en plannen, met uw medewerkers, relaties en klanten.

blad 20VMware Zimbra: totaaloplossing

Met Zimbra heeft u een open-source oplossing voor e-mail- en agendabeheer. Een internetverbinding is alles wat u nodig heeft om, op alle gangbare platformen, toegang tot uw gegevens te hebben. Een bewezen innovatief en gebruiksvriendelijk concept: Zimbra telt wereldwijd meer dan 70 miljoen gebruikers.

blad 20Open Source

Doordat VMware de broncode gratis laat gebruiken en bewerken is Zimbra een concurrerende oplossing voor misschien wel het belangrijkste IT-onderdeel van uw organisatie.

blad 20Het nieuwe werken

U bent als professional niet gebonden aan één werkplek of computer. Wij zorgen ervoor dat u overal en altijd uw agenda kunt raadplegen, een e-mail kunt versturen en uw bestanden bij de hand heeft. Met Zimbra hoeft u niet in te leveren op de uitgebreide functionaliteit die een geavanceerde webapplicatie anno 2012 kan bieden.

  

Support 

   

Bel: +31 529 - 49 7990

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

webontwerp2a 20

PC overnemen


 facebookklein

Like ons op Facebook!

  twitterklein

Volg ons op twitter


buttons 27

 

Laatste nieuws

buttons 36

 

Zoeken

Er staat veel informatie op deze website, om te vinden wat u zoekt kunt u op drie manieren door de website zoeken:

#Tagcloud gebruiken
Zoekactie uitvoeren
Sitemap bekijken