blad 20Esyst Gambia

esystgambialtdEsyst Gambia is een recent opgericht bedrijf in Kotu, Gambia, en heeft Nederlandse wortels. Het bedrijf laat zich inspireren door de verantwoordelijkheid ten opzichte van toekomstige generaties als het gaat om scholing, communicatie en zorg voor onze planeet.

blad 20Producten en diensten

Door ondersteuning vanuit Nederland kan de lokale bevolking gebruikmaken van energiezuinige en financieel aantrekkelijke computersystemen, in alle denkbare vormen. Ook kan er op een professionele manier hosting, webdesign, drukwerk en netwerkonderhoud worden gerealiseerd.

blad 20Emaganda

Esyst biedt een als netwerkoplossing Emaganda. Een effectieve, krachtige omgeving die makkelijk op afstand te onderhouden is. Emaganda bevat verscheidene educatieve en productieve softwarepakketten en is virusvrij.

blad 20Duurzaam

focusgambiaEsyst beperkt milieubelasting en energiekosten door computer- en netwerksystemen op een uitgebalanceerde manier te selecteren en samen te stellen. De IT-oplossingen van Esyst Gambia draaien op zonne-energie, in samenwerking met FOCUS ENERGY SOLUTIONS LTD. Natuurlijk is het mogelijk dit uit te breiden met een back-up energiesysteem, eveneens volledig op basis van zonne-energie. Daarmee zorgt u dat uw school of organisatie ondanks stroomstoringen altijd functioneert.

  

Support 

   

Bel: +31 529 - 49 7990

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

webontwerp2a 20

PC overnemen


 facebookklein

Like ons op Facebook!

  twitterklein

Volg ons op twitter


buttons 27

 

Laatste nieuws

buttons 36

 

Zoeken

Er staat veel informatie op deze website, om te vinden wat u zoekt kunt u op drie manieren door de website zoeken:

#Tagcloud gebruiken
Zoekactie uitvoeren
Sitemap bekijken