blad 20Bedrijfsprofiel Esyst

Esyst BV is gestart als ICT4Schools BV op 4 januari 2006 en opgericht door Ruud Bredewold. De kerntaak van het bedrijf is het ontwikkelen van duurzame, gebruikersvriendelijke IT oplossingen voor scholen en andere onderwijs instellingen. De doelgroep is in de loop van de tijd verder uitgebreid naar zorg en bedrijven. De naamsverandering van ICT4Schools BV naar Esyst BV, die in 2012 is doorgevoerd, is veelzeggend.

‘Esyst' staat voor systemen met de ‘E’ van Effectief en Eenvoudig. Ook is het een verwijzing naar Educatie, de onderwijs wortels van het bedrijf.

Esyst heeft alles in huis om oplossingen te bieden voor de ICT vraagstukken van de klant. Of het nu gaat om het regelen van domeinen, hosting en websites (inclusief vormgeving) dan wel het bouwen en beheren van complexe web- en mobiele applicaties of het leveren en beheren van netwerken, (cloud)servers, computer hardware en VoIP telefonie: Esyst is de ‘one-stop-shop’.

Voor scholen en onderwijsinstellingen heeft Esyst een lange staat van dienst in het leveren van websites, internetdiensten en netwerkbeheer. Speciale voor het onderwijs gebouwde webapplicaties zijn van de hand van Esyst ontwikkelaars zoals een online bekwaamheidsdossier voor scholen in het primair onderwijs (http://www.ikbenbekwaam.nl), een website dat vraag en aanbod van gastlessen, excursies bij elkaar brengt (http://www.gastindeklas.nl) en een leerling volgsysteem voor leerlingen die uitvallen in het reguliere onderwijs (http://www.hgwdossier.nl of http://www.groeidossier.nl). De letters ‘hgw’ staan hierbij voor ‘handelings gericht werken’ de onderliggende systematiek om leerlingen doelgericht te begeleiden.
Voor 1 van de grootste inburgeraars in Nederland heeft Esyst een effectief netwerkbeheer systeem ontwikkelt dat het gebruik van de computer door mensen die taallessen en lessen inburgering volgens erg eenvoudig maakt. Daarvoor is een speciaal startscherm ontwikkelt dat de toegang tot de software op het systeem en internet erg eenvoudig maakt. Ook op enkele scholen is de emaganda desktop in gebruik.

Voor zorg instellingen heeft Esyst een aantal handige applicaties gemaakt om het administratieve proces te ondersteunen en waar mogelijk te vereenvoudigen. Bent u op zoek naar een applicatie die u helpt om het hele proces van indicatie stelling van het PGB (persoons gebonden budget) en ZIN (zorg in natura) te beheersen dan is iCura (http://www.icura.nl) een uitkomst. iCura regelt op basis van een online agenda (Zimbra) de uren registratie, personeelsadministratie, facturatie, uitputting van de indicatie en heeft modules voor taak management en het vastleggen van cliënt gebonden plannen in 1 handige online applicatie.
Voor het inroosteren van medewerkers op diverse lokaties en personeels- en salarisbeheer van zorginstellingen heeft Esyst de applicatie Zorgadministratie (http://www.zorgadministratie.nl) gemaakt. 

Voor diverse bedrijven verzorgt Esyst website, e-mail, hosting, netwerkbeheer en VoIP telefonie. Daarboven hebben we een eenvoudige en effectieve crm-applicatie gemaakt (http://www.qdesk.nl). Qdesk is goed in het beheren van contacten, taken (incl urenregistratie) en projecten. Daarnaast heeft Esyst maatwerk geleverd voor diverse bedrijven zoals Whiskybase (http://www.whiskybase.com) de grootste whisky database ter wereld die recent is uitgebreid met een whisky marktplaats. Ook heeft Esyst voor Whiskybase mobiele Apps gebouwd voor iOS en Android. 'Swali' betekent 'vraag' in het Swahili. Swali (http://www.swali.nl) is een van de uitgebreidste online enquete beheersystemen en is door Esyst ontwikkelt.

Esyst heeft ook een internationale poot. Op projectmatige manier zetten wij ons in om voor internetcafe’s, scholen en zorginstellingen een IT systeem te leveren dat draait op zonne-energie en dus uit energie zuinige componenten bestaat. Solarschools (http://www.solarschools.nl) is een prachtig voorbeeld van een project waar Esyst bij betrokken is.

 

blad 20Medewerkers

 
 
blad 20Thomas Smit  Applicatieontwikkelaar 

quotesHet meest hou ik mij bezig met het ontwikkelen van webapplicaties.

buttons 32In de toekomst zullen naar mijn mening veel menselijke taken door IT worden ingevuld.

 
blad 20Germ van Eck All round beheerder, ontwikkelaar  linkedin-logosmall

quotesHet meest hou ik mij bezig met het beheren van het linux server park, waarop de websites en e-mail draaien en bouw ik webapplicaties. Wat me het meest drijft in het werk is hoe ik de klant het best kan ondersteunen; ik vind dat ICT geen lasten erbij moet creëren, maar juist moet wegnemen. Ik zie het oplossen van complexe vraagstukken als een uitdaging.

buttons 32Er komt steeds meer vraag naar IT-producten. Er gaan ook steeds meer platformen online draaien, omdat het web als platform steeds rijker wordt aan functionaliteit. En de grenzen tussen verschillende platformen vervagen door middel van technieken als Cloud Computing.

 

blad 20Marcel Bouwman Helpdeskmedewerker, systeembeheerder

quotesHet meest hou ik mij bezig met het beheren van het computerpark dat bij klanten van Esyst staan.

buttons 32Het kan frustrerend zijn wanneer computers of toepassingen niet werken zoals men verwacht. Ik probeer de problemen zo snel mogelijk op te lossen.

 

blad 20Mirjam Bouwman  Administratie

quotesHet meest hou ik mij bezig met de administratieve processen om alles in goede banen te leiden.

buttons 32Ik vind het leuk om contact met klanten te hebben.

 

blad 20Ruud Bredewold  Eigenaar

quotesHet meest hou ik mij bezig met het ontwikkelen van IT concepten met en voor klanten.

buttons 32Samen met klanten werken aan oplossingen voor de vagen die ze hebben rond de inzet van IT systemen boeien mij mateloos.

  

Support 

   

Bel: +31 529 - 49 7990

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

webontwerp2a 20

PC overnemen


 facebookklein

Like ons op Facebook!

  twitterklein

Volg ons op twitter


buttons 27

 

Laatste nieuws

buttons 36

 

Zoeken

Er staat veel informatie op deze website, om te vinden wat u zoekt kunt u op drie manieren door de website zoeken:

#Tagcloud gebruiken
Zoekactie uitvoeren
Sitemap bekijken