blad 20Visie

iconsesyst-05

Ieder mens is uniek geschapen en streeft naar meerwaarde voor zichzelf en de eigen omgeving. Verschillen tussen mensen komen naar boven als ze samen werken in een organisatie met een gezamenlijk doel. De een is goed in organiseren, de ander is goed in ontwikkelen of verkopen, weer een ander is in staat om financieel alles te overzien. Samen maken ze de organisatie sterk in onderlinge afhankelijkheid. Dit is 'humanware', de menselijke factor.

Software. In het informatietijdperk is het van belang om orde te scheppen. Eenduidigheid wordt nagestreefd zodat een systematisch manier van werken bereikt wordt om de complexe werkelijkheid te beheersen. Het resultaat is dat er grote complexe software pakketten zijn gemaakt die door velen gebruikt worden, maar geen mens overziet alle mogelijkheden, laat staan dat alle mogelijkheden van dergelijke producten gebruikt worden. 'Software' is vanuit haar aard ondersteunend aan 'humanware'.

Hardware. In rap tempo worden computers kleiner en daarmee draagbaar en persoonlijk. Deze trend zorgt er voor dat software ook steeds individueler gebruikt kan worden. De explosieve toename van 'sociale media' is daar het bewijs van. Ieder mens heeft de mogelijkheid om zich als uniek individu te profileren.

Internetware. Internet maakt het mogelijk dat aan tijd en plaats gebonden mensen wereldwijd communiceren. De eigen omgeving is daarmee wereldwijd geworden. De enorme hoeveelheid websites, mobiele apps, en webapplicaties die deze connectie mogelijk maken noemen we 'internetware'.

Duurzaamheid is een belangrijke waarde bij Esyst. Natuurlijk heeft duurzaamheid er mee te maken dat we geen tweede hands computers leveren aan derde wereldlanden, maar energie efficiente apparatuur die geschikt is voor het gebruik van zonne-energie, ook als het de enige energiebron is. Dat is belangrijk, maar wij vatten duurzaamheid breder op. Duurzaamheid is ook oog hebben voor het individu die op een eenvoudige manier moet kunnen werken met de software die wij voor hen leveren en die als ze vragen hebben iemand kunnen bereiken waar ze terecht kunnen voor uitleg, training en ondersteuning. Duurzaamheid in het ontwikkelen van applicaties betekent een persoonlijke aanpak. Esyst werkt vanuit een duurzame relatie. De programma's die wij ontwkkelen moeten zo dicht mogelijk aansluiten bij de wensen van de klant, gebruikersvriendelijk en veilig zijn. Als het mogelijk is gebruiken we open source programma's die zichzelf in de praktijk ruim hebben bewezen. Als die er niet is dan ontwikkelen we samen met onze klant software op maat. Duurzaamheid betekent ook dat wij 'in the cloud' werken door onze eigen gevirtualiseerd serverpark te beheren. Zo zijn we in staat snel te reageren als iets anders gaat dan gewenst.

 

blad 20Missie

iconsesyst-01

 Esyst staat naast u als klant bij het verantwoord kiezen, bouwen en onderhouden van uw website, webapplicatie en mobiele app!

  

Support 

   

Bel: +31 529 - 49 7990

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

webontwerp2a 20

PC overnemen


 facebookklein

Like ons op Facebook!

  twitterklein

Volg ons op twitter


buttons 27

 

Laatste nieuws

buttons 36

 

Zoeken

Er staat veel informatie op deze website, om te vinden wat u zoekt kunt u op drie manieren door de website zoeken:

#Tagcloud gebruiken
Zoekactie uitvoeren
Sitemap bekijken