blad 20Hulp op afstand

Heeft u een vraag waarbij het nodig is dat een van onze helpdeskmedewerkers met u meekijken? Download en installeer op aanwijzing van de medewerker het Hulp-op-afstandprogramma. Zie de link hieronder.

blad 20Download Hulp-op-afstandprogramma

Klik op bovenstaande downloadlink om het Teamviewer programma te installeren waarmee wij uw PC kunnen 'overnemen'.

1. Dubbelklik op het gedownloade bestand

2. Klik op uitvoeren

3. Geef het ID en wachtwoord door aan de helpdeskmedewerker

Nu wordt de verbinding tot stand gebracht. In de rechteronderhoek van uw monitor ziet u een scherm dat aangeeft dat uw computer is overgenomen, Wanneer u dat scherm afsluit, wordt automatisch de verbinding met onze medewerker verbroken en kunnen we niet meer meekijken.

Support

Bel: +31 529 - 49 7990

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

webontwerp2a 20

PC overnemen

facebookklein

Like ons op Facebook!

twitterklein

Volg ons op twitter

buttons 27

Laatste nieuws

buttons 36

Zoeken

Er staat veel informatie op deze website, om te vinden wat u zoekt kunt u op drie manieren door de website zoeken:

#Tagcloud gebruiken
Zoekactie uitvoeren
Sitemap bekijken